Vitalisers Agrosector overig

Vinden er op uw bedrijf processen plaats waar water wordt gebruikt? Dan kan het gebruik van de Vitaliser deze processen optimaliseren. De Vitaliser is zeer breed toepasbaar en het gebruik van gevitaliseerd water kent vele voordelen.

De Vitaliser is leverbaar in verschillende diameters zodat er voor iedere situatie en iedere waterstroom een geschikte Vitalisers bestaat.

Onderstaande bedrijfstakken zijn slechts voorbeelden van waar de Vitaliser kan worden gebruikt.

  • Compostering: Het proces van composteren verloopt sneller met gevitaliseerd water en zonder onaangename lucht. De kwaliteit van het compost is hoogwaardiger. Klik hierVoor het weergeven van video dient javascript ingeschakeld te zijn en moet de flashplayer geinstalleerd te zijn.
    Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

    voor ervaringen.
  • Veehouderijen: De weerbaarheid van de dieren kan worden verbeterd door het gebruik van vitaal water met als gevolg lager medicijn gebruik. Celgetal in melk neemt af.
  • Voedingsverwerking: Het gebruik van gevitaliseerd water in de voedingsverwerkende industrie geeft een smaakvoller en gezonder product. Omdat Legionella zich niet thuis voelt in gevitaliseerd water kan het prima gebruikt worden voor reiniging.
  • Bloemist: Bacteriën krijgen minder kans in gevitaliseerd water. Bloemen en planten blijven langer houdbaar.
  • Aquacultuur: Vissen worden vitaler, zijn actiever en nemen makkelijker toe in volume. Gevitaliseerd water blijft langer vers en geeft minder groei van draadalgen. Kleuren van de vissen zijn sprekender.

Meer informatie?

Agro Guide informeert u graag uitgebreider over de werking van de Vitalisers, de mogelijkheden voor uw bedrijf en de voordelen van het gebruik van een Vitaliser voor uw branche.